Huisgemaakte sausen

Rode wijnsaus (bij wild) 14,00 €/l
Groene pepersaus 12,50 €/l
Champignonroomsaus 12,50 €/l
Cognacsaus 14,00 €/l
Alle soorten vers wild op bestelling te verkrijgen
(tevens bruine fond en wildfond huisgemaakt)


Verse vleessoorten

Gourmet Royal:
Lamsbrochette, cordon bleu, hamburger, chipolata, steak, varkenshaasje, mini blinde vink, raclette en spek, kwartelei, kalkoensteak
10,50 €/p
Gourmet voor kids:
Hamburger (2), chipolata, cordon bleu, steak en snitsel, brochette
7,50 €/p
Fondue:
Rundvlees, kalkoen, Ardeens gebraad en balletjes gehakt
8,50 €/p
Teppanyaki:
Scampi, cocquille met spek, stuk verse zalm, lamsbrochette, kipfilet, biefsteak, varkenshaas, chipolata (incl. pot pasta om op te warmen)
12,50 €/p
Varkenshaasje gevuld met kruidenkaas en omwonden met spek
(lookboter)
15,50 €/kg
SPECIALITEIT: VOLLEDIG ONTBEEND EN GEFARCEERDE KALKOEN
Jonge kalkoen gevuld met kalfsgehakt en truffel +/- 3,5 tot 5 kg
(Kan aangevuld worden met cognacsaus, groenten en kroketjes.)
17,00 €/kg
Vers hertenkalf uit Nieuw-Zeeland, lekkere saus apart te verkrijgen
- Filet mignon 29,95 €/kg
- Filet stuk 45,95 €/kg
Fazantenfilet - Everzwijnfilet marktprijs
Extra rundvlees uit eigen stal! marktprijs
Lams- en kalfsvlees (zwezeriken) marktprijs
Ardeens gebraad (varkensvlees) marktprijs
Eendenborst - Parelhoenfilet - Kwartel - Kalkoen marktprijs